StoryMorryTheOwnerSweetyLinksCredits


RilakkumaBaby


Hello, my name is aunie :D 15 all about me just go to the owner :D welcome to my territory :D please leave your footsprint at my CHITCHATCHOT thank you iloveyou :D

Hi , thanks for walking in to my blog may i had your handwriting ? Thanks

papa ~ auww iloveyou~
Saturday, 24 March 2012 | 0 comments
bace tak tajuk 2 ? yeyeww , hahaha saya ada papa baru ~
ehhh bukan lah , mama saya ta kawin laen pone lah sayang ~
hahahah sayang dapat papa angkat kan sekolah 2 .
kat kepale die kan ada pulau ~ ngeeee ~ saya nak suruh dia pegi unamhaircare la ?
ouke tak lalalal~ sorry papa :*








actully bukan nak story pasal papa 2 , saya nak story pasal papa yang lagi 1 ni .
saya ada papa kat fesbuk . dia ta comel or handsme . but for me he ouhsemm ~
yeahh neww papa , ? why , shock ? da macam g shock da ~
lalala~ jangan nak kejutan budaya sangat la sayang ~ salah ke ada papa baru tak salah kan ?
penah dapat tak wall paper girl for fuck ? yeahh ~ to me the boys for suck ~
lalala~ apa ? laki boleyh buat asal perempuan tak boleh kan ?






hahahaha , papa new ni baik sangat .
layan semua kerenah saya . that why iloikehim ~
papaaaa ~ sebenany saya suke di ~ auw2 ..
n pasal statement kat atas 2 just kidding la sayang don't take serius ~
hahahaha , papa .. sayang papa sangat2 ~!


yang benar
auniesyamimi
xoxo papa ilobeyouu!

Older Post | Newer Post