StoryMorryTheOwnerSweetyLinksCredits


RilakkumaBaby


Hello, my name is aunie :D 15 all about me just go to the owner :D welcome to my territory :D please leave your footsprint at my CHITCHATCHOT thank you iloveyou :D

Hi , thanks for walking in to my blog may i had your handwriting ? Thanks

Korang Tak Baik Taw :/
Tuesday, 19 June 2012 | 0 comments
hyee guys . nak story pasal budak2 kelas aku ? hell yeahh , ! Budak lelaki , ? dieorang sungguh kejam , event doe kou dah tahu kenapa **** kene panggil mase dekat perhimpunan . kou tak patut kutuk die . event doe die selalu kutuk aq , tapi die still kawan n sedare aq ? yeahh , die kene panggil sebab ****** . kalau dah tahu tak perlu la korang cakap "dah puas dah buat dengan balak kou" wehh , die pon ade haty perasaan jugak doe . tak yah lah kou cakap macam tuh kat die . die bukan pokok or tilam yang kou boleh cakap sesuka aty .




to you bitchess ! kou pon satu ? berape kali dah aku nasihat kou ? jangan rapat sangatt ? kou degil , tak nak dengar cakap aku ? now ape yg jadi ? --' kou jugak susah and malu ? ni nasib cikgu just bagi kou kaunseling je , belum lagi die panggil mak and bapak kou --' girlss tolong lahh , ! stopp buat bende2 tak elok macam nie . bahaye la wehh , kou kene pikir kan awex kou tuh ? yang kuat menangis tuh . kesian die weh , ? kou pikir jugak balak kou yang setia tuh ? lau kou tak ade mesty die sedih . kou kene pikir jugak pasal rindu kou kat die ? macam mane nak jumpa kalau kene pindah sekolah . aku bagi nasihat dulu kou cakap aku kongkong , kuat ungkit ? --' sayang growing upp lah dear ! bile kou nak besar ? selama-lame nye ke kou nak jadik MINAH GEDIK wehh , aku tahu kou satu-II nye anak perempuan dalam ahli keluarga ? tapi kou tak perlu tunjuk KEGEDIKAN kou dekat orang ramai weh . :( jangan jadi kawan yang hipokrit la . kou tak suka kawan dengan aku ? kou cakap aku nie nak rampas kawan baik kou yang salma tuh ? tak de niat pon weh ? nak tahu sebab ape ? sebab aku TAK BATAK NAK KAWAN DENGAN DIE !




and atlast ? kou jugak yang malu ? tahniah untuk anda kerana berjaya memasuki kem G-jan kem :) untuk pengetahuan :( kou akan menyesal pergi kem tuh . lau kou cakap kem tuh seronok kou tipu ! and nak diingat kan , MENIPU TU DOSE WEHH !

Older Post | Newer Post