StoryMorryTheOwnerSweetyLinksCredits


RilakkumaBaby


Hello, my name is aunie :D 15 all about me just go to the owner :D welcome to my territory :D please leave your footsprint at my CHITCHATCHOT thank you iloveyou :D

Hi , thanks for walking in to my blog may i had your handwriting ? Thanks

Start A New Life Is Not Easy
Saturday, 6 October 2012 | 0 comments
Tengok Tak Title Diaa ? Yupp , mula kan hidup yang baru bukan lah mudah :) tapi alhamdulillah aku dapat harungi nye dengan tabah . Pada mula korang buat aku macam SAMPAH sejujur nye aku rasa bagai nak maty :) tapi dengan berkat kasih sayang tuhan pada aku Allah kurnia kan seorang yang sama perangai nye macam aku aku :) yeww die lah orang nye :) aku mengaku dulu aku selalu marah-ii kou :) buat kou tak tahan dengan perangai aku :) aku redha :) atas dugaan yang Allah beri :) Betul laha kata orang setiap yang berlaku ade hikmahnye :) aku redha :) . Kat sini aku nak bagi tahu aku bahagia tanpa kou kaaat sisi aku :) aku rasa kou pon mesty gembira tanpa aku kat sisi kou kan :) aku terima kasih banyak-ii dekat kou kerana buat aku sedar yang kou bukan milik aku :) terima kasih sangat-ii :) ouhh yeww :) aku nak nyata kan kat sini yang aku tak suka kou tengok-ii aq waktu dalam kelas :) sorry wehh . Kou buat aku meluat . :) aku tahu kou mesty sebar kan perkara yang buruk tentang aku kat orang ramai kan :) yeww :) buat lah ape yang kou suka janji kou bahagiaaaa :) aku turut bergembira sebab kou BAIK HATI bagi aku pahala kou yang dah BERLAMBAK tu :) thanks weeh :) Ouke-ii stopp cita pasal si DIAA :) sekarang nak cerita pasal budak comel sorang nie :) nama dia ARNI NAZIRAH AZEMI . Dia yang ade time aku susah or senang :) Dia la teman gelak ketawa or kawan nangis aku :) Sumpah aku cakap setiap kali bersama dia :) hidup aku jadi tenteraaam :) Sikit demi sedikit aku lupa kan peristiwa or kenangan aku dengan kou :) jujur aku cakap , sayang kat kou sikit pon dah tak ada :) aku lagi sayang dia :) yeww aku tahu :) mesty ramai yang cakap arni jadi jahat sejak kawan dengan aku ? Korang tak kenal dia sape :) so korang maen cakap ikod sedap mulut jew ken :) tape aku terima :) thanks sangat-ii :) mula kan hidup baru dengan dia :) mane-ii mesty berdua :) kenangan bersama dia aku nak cipta banyak-ii :) hope die bahagiaaaaaa bersama aku :) aku tahu aku tak pandai dia pon sama :) tapi kami cuba yang terbaik untuk PMR tahun depan :) insyaAllah 8A dalam tangan kami :) sejujur nya aku sayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang dia sangat-ii :) tak tahu kenapa :)tengok muka dia membuat kan aku lupa kan kou :) Segala yang aku lalui dengan kou dah aku lupa kan :) aku tahu kou bahagia tanpa aku . :) so aku pon patut bahagia tanpa kou :) terima kasih dekat kou sebab pernah ceria kan hidup aku :) aku doa kan kou bahagia di dunia :) Kepada Arni tersayang :) Thankkss ma sebab ade setiap masa bersama baby :) baby tahu baby nakal tak dengar cakap :) tapi ma tetap tak kesah :) hope kita bestie sampai bebilaaaaa :) sayang baby kat mama lebih dari sayang baby kat FARIS :) Iloveyousomuch my deaaarr :)
hidup bersama si Dia :) Membuat ku bahagia :) Thankss Hunny iloveyoutriplemore :* aku cinta kan dia setengah maty :) aku sayang die lebih dari pakwe sendiri hope the friendship is never endd :) bestiiieee porebaaa :)muuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaahh :*

Older Post | Newer Post