StoryMorryTheOwnerSweetyLinksCredits


RilakkumaBaby


Hello, my name is aunie :D 15 all about me just go to the owner :D welcome to my territory :D please leave your footsprint at my CHITCHATCHOT thank you iloveyou :D

Hi , thanks for walking in to my blog may i had your handwriting ? Thanks

12/12/12 ??
Tuesday, 11 December 2012 | 0 comments
First gamba kami :D hiewhiew

second :D kami buat muka yang comel-comel gituu :3

assalamualaikum , hi guys nak tahu tak ? hari nie tarikh 12/12/12 ade sesetengah mengatakan bawaha 12+12+12=36 ? 36 mean 6 3kali soo , 666 kan number dajjal or somethings ? i not pretty sure about that ? so ade yang cakap tak boleh sambut tak elok bawak malang n bla bla bla --' auni just nak share and ask information kat korang ni ? --' betul ke ? or just sekadar cakap je ? auni takod jugak because yelah , kiamat pon kita tak tahu bila kan ? dose berlambak-lambak ni hah --' tak tahu la diampun kan tuhan ke tidak --' haihhh , if korang tak sure pasal 12/12/12 jangan la memandaii wehh --' menankutkan orang ramai je . seramm ohh --' haiih hope sangat tak de pape :/ btw , tadi super jimat dengan *scndle* #shhhh jangan kecoh kecoh la deyy --' ahahah tak de la , nobody cares actually :3 i'm single dude . Bhahaha k k dah start merepek actually nak share story how happiness nya tadi ? see , kitaorang tak boleh couple . confrim gaduh 24-7 hours punyaa --' kalau kawan macam nie (TTM) bahagia jew . cemburu tak , sakit haty tak , marah tak , yang penting gaduh pon tak muahahaha btw let me guest ? mesty ramai yang sambut 12/12/12 nie kan ? ohh mesti sweet-sweet ayat pakwe korang en ? untung ahh :D *JellykJelly :D ape ?--' tak paam maksud jelly ? agar-agar la adek oii --' ahahah takde la guaw jelahh , jelly tuh lebih kurang jeles la :D ehh dah tahu ?--' sejak bila lak ? tadi kata tak tahu *Merepeksudah :D ouhke-ouhke aunie pon sebenarnya tak tahu nak tulis ape lagi dah ? --' ouhhh yeww tadi before aunie calling dengan scndle ? aunie skyping dengan buddyzz :S his name is naim :D atau lebih di kenali sebagai Kai craxe die jugak ade twitter and blogger :S pandai-pandai lah korang tanya dia --' semua aku nak bagi susa la deyy --' btw kiteorang skype tadi and kami buat muka yang terlampau comel :D nak tengok taaaaaaak ? hahahah nanti k nanti :D before skyping dengan buddyz the awesome tadi aku and aisyah berebut nak dapat kan buddyzz --' konon nya aku n aisyah nie makwe kepada buddyz la :D muahahah lawak --' the very funny things is aisyah cakap die mengandung anak kembar bercantum kepala :D bahahahha lawak bah --' meyepek-yepek jew kiteorang tadi but ape yang kita orang tulis tak amek penting pon :D . korang nak tengok gamba aunie and naim kan ? ade kat atas tu hah :D senyummm :3



ouhh yeahh --' aunie tahu aunie dah lari tajuk --' sebab tuh BM asyik gagal je :D ahahahah sorry k korang hope korang tak jemu baca blog aunie yang tah ape-ape nie :D adiosssssss iloveyoureaderss


Older Post | Newer Post