StoryMorryTheOwnerSweetyLinksCredits


RilakkumaBaby


Hello, my name is aunie :D 15 all about me just go to the owner :D welcome to my territory :D please leave your footsprint at my CHITCHATCHOT thank you iloveyou :D

Hi , thanks for walking in to my blog may i had your handwriting ? Thanks

Thursday, 20 December 2012 | 0 comments

assalamualaikum guys and hello ladies :3 first aunie nak mintak maaf sebab dah lama tak update blog sebab tak berapa larat nak tulis panjang-panjang :3 maaf sangat-sangat sayang ku readers :3 to day aunie nak story pasal hang out dengan my loving arnie :D ahahahaha aunie hang out dengan dia dekat rumah dia and school jew sayang :3 kami tak layak nak pegi pavi , TS , mid nie semua so kami pergi beli buku sekolah sama-sama :D almaklumlah kami tahun depan pelajar yang akan menduduki PEPERIKSAAN MENENGAH RENDAH  so kami bersemangat sangat beli buku :D wuhahaha then after beli buku aunie stay back kat rumah arnie ahahah macam-macam yang kami buat :D seronok sangat kita orang main kejar lari naik bukit  , main masak-masak  , main sorok-sorok , best sangat :D ahahahaaa :D and the best is i meet my lovely scndle :D ahaha dia bagi jaket dia :D dekat i taw auwww sweet sangat :D ahaha romantik sangat because mase tu hujan so dia taknak aunie demam sweet sangat kan dia :D auww that why aunie jadi kan dia scndle aunie :D sweet sangat kan ? ahaha :D then after dia balik spend time dengan arnie pulak lepas tu rasa cepat sangat masa berlalu serius :D cepat sangat rasa tak puas pun ada :( nak lebih masa untuk spend dengan arni and scndle :( hmm haihh balik rumah jew tak sampai 5 minits arnie anta text rindu ? ahahah sweet sangat sayang saya tu :D ahaha dia rindu saya walaupun baru beberapa minits tak jumpa :D sweet kan :D huhuhu :3 




balik rumah jew pukul 6 best sangat dapat luangkan masa dengan arnie and sncdle aunie tu :D ahaha the romantik moment :S ahaha auww sweet sangat hope dapat jumpa dia lagi rindu sangat dengan dia diaorang :D hmmm :S so the them i miss you so much you know :S

Older Post | Newer Post