StoryMorryTheOwnerSweetyLinksCredits


RilakkumaBaby


Hello, my name is aunie :D 15 all about me just go to the owner :D welcome to my territory :D please leave your footsprint at my CHITCHATCHOT thank you iloveyou :D

Hi , thanks for walking in to my blog may i had your handwriting ? Thanks

First Time :/
Monday, 24 December 2012 | 0 comments

Assalamualaikum guys Hello Ladies :3 selamat pagi --' yeww aunie tahu sekarang dah pukul 5 nak dekat pukul 6 :3 awal bangun ? ahahah tak tido pun yang :/ tolong kawan aunie yang omey-omey nama nawar tu :D huh --' tak kenal ? ouhh patut lah tak kenal korang kenal dia dengan nama wawa :3 sapa tak kenal wawatasneem yang HOT meletop kat facebook dengan twitter :') yeyew dia kawan aunie :3 kawan rapat yang teramat rapat :3 ape semua pasal dia aunie tahu :3 ehh bukan pasal dia pakai seluar dalam or baju dalam ape la bebal --' pasal story love dia dengan andak :D . sapa andak --' adoii pakwe dia la yunk --' tak kenal ? tape lah tak kenal tak penting pon :p sooo :D aunie tak tidur malam nie bukan pasal settle hal percintaan diaorang lah --' hubungan diaorang baik-baik saja :D tadi skydriping dengan wawa then dia cakap blog dia macam tong sampah --' so aunie pun kesian dengar dia cakap macam tu soo aunie tolong lah edit blog dia :D mula-mula aunie nak pakai blogskin macam aunie punya --' then dia *cerewet* tak nak pink , cartoon lah ape lah --' aunie pun dah pening kepala :D nasib baik aku sayang kou kalau tak kaki aku bagi :3 huh ? aunie ikhlas tak tolong dia ? mesty lah ikhlas :3 seikhlas-ikhlas nya . abis kenapa cakap macam tu ? ehh sayang awak tak tahu kew ? itulah dinamakan gurau kasar :3 aunie gurau dengan wawa memang macam tuh kaki tangan semua naik :D ahahah omey en *kenyitmata* btw aunie tahu aunie dah melalut panjang lebar so aunie pun cuba edit blog wawa ikut cita rasa dia tetibe nawar nampak header gambar greyson chance --' alalala dia nak macam tuh jugak tapi muka dia --' aunie dah garu kepala ? mana nak cari ni woii --' aunie bukan nya pakar sangat un --' tapi di sebab kan tolong member baik punya pasal aunie cuba bukak google and search tuto dia ? lastly i found it :D wow saaaaaaaaangat gembira masa tuh ;3 aunie cuba buat and lastly berjaya nak tengok hasil kerja aunie tak ? Clik sini haaa semua tuh aunie yang buat :* dengan gabungan blogskin tu sendiri lah :3 walaupun aunie buat headers tapi aunie tak tukar creadits dia :D yelah buat ape nak tukar kan kita dah lah pinjam diaorang punya actually banyak lagi tak siap :/ links and wishlist aunie tak tukar lagi :3 nanti lah aunie kene tanya wawa dulu ? kang tak pasal-pasal dia cakap buat blog dia hak milik kekal pulak :D muahahah *evillaugh* :3 so memandang kan esok aunie nak hangout dengan arnie and somebody aunie terpaksa tahan mata yang dah macam ape nie dari pada tido :/ alahaiii tak tidor satu hari tak mata nyaa --' so aunie akan cuba untuk tak terlelap :D chaiiyokkk *kenyitmata*


for beloved nawar blog kou belum siap sepenuhnya tapi akan aku siapkan jua nanti semua info aku akan tanya dekat kou so :3 i will contact you later by the ways lagu tu aku main pilih jew huhuh enjoy :D hope suka dengan blogger baru kou tuh yew manje gendutt :*

k lah awak-awak yang comel lagi handsome tuh :* aunie nak out dulu nak cari baju untuk outing ecok :( *bajukesayanganhilang* ka la nak mencari baju dalam bilik yang agak *kecil* nie bukan senang bersepah-sepah memandang kan waktu solat subuh pun dah masuk elok sangat awak semua solat dulu :* kbye-bye readers :* iloveyou


Older Post | Newer Post