StoryMorryTheOwnerSweetyLinksCredits


RilakkumaBaby


Hello, my name is aunie :D 15 all about me just go to the owner :D welcome to my territory :D please leave your footsprint at my CHITCHATCHOT thank you iloveyou :D

Hi , thanks for walking in to my blog may i had your handwriting ? Thanks

Mama ? :'/ whyy ?
Sunday, 30 December 2012 | 0 comments

Assalamualaikum guys hello ladies . salam perkenalan bagi yang bukan islam :'/ post untuk malam nie aunie nak lepas kan ape yang dah lama aunie rasa kat dalam hati aunie :/ . is about my mum :'/ yeww aunie tahu aunie nie pemalas , degil , manja , and tak suka dengar cakap . but kadang-kadang aunie tertanya-tanya kenapa mama suka marah aunie ? hari isnin sejak kakak aunie masuk hospital tu dia tak habis-habis marah aunie , apa aunie buat semua tak kena ? tu salah , nie salah . kadang-kadang aunie tak sempat nak duduk pun sebab kerja yang mama bagi terlampau banyak :'/ dia cakap aunie langsung tak nak tolong dia :'/ kadang-kadang masa belajar aunie pun terganggu :'/ mama selalu pesan buat yang terbaik blablabla :'/ tapi pernah tak dia pikir yang aunie nie tak cukup masa untuk belajar :'/ kadang-kadang mama tak pernah memahami diri aunie :/ aunie tak mintak bebas macam sosial or melampaui batas aunie cukup mintak kebebasan untuk berehat :'/ kadang-kadang mama selalu marah aunie . ade sekali tu mama cakap macam nie " kau pergi lah rumah mana kau nak . aku dah malas nak jaga kau , pemalas , buat apa pun tak reti ," and " kau nie patut hidup MEREMPAT " YaAllah :'( jujur cakap rasa nak menitik air mata waktu tu :'/ but aunie tahan and terus tahan sampai sekarang :'/ ade satu hari 2 mama suruh bubuh sabun dettol dalam tempat sabun tu :'/ then dia panggil waktu tu aunie tengah tuang cecair sabun dettol tu dalam botol dia :'/ so aunie kene lah terus kan kerja aunie :'/ then dia panggil berulang-ulang kali . sampai abah menjerit :'/ marah kan aunie :'/ walhal waktu tu akak aunie elok jew terlentang tengok tv :'/ kadang-kadang aunie rasa mama tak sayang aunie macam mana dia sayang anak-anak perempuan dia yang lain :'/ dulu mama cakap aunie speacial :'/ dulu dia cakap dia taruh harapan dekat aunie :'/ sumpah cakap aunie bangga :'/ masa aunie 12 tahun mama cakap UPSR nie buat yang terbaik mama tahu anak mama boleh berjaya :'/ aunie ingat ayat tu sampai sekarang :'/ aunie rindu mama panggil aunie sayang :'/ macam waktu kecik-kecik dulu :'/ ramai yang cakap kalau mak kita selalu suruh kita makna nya dia sayang kita ? :'/ yeke ? if kalau mak kita suruh then kita buat and dia tetap nak cari salah kita tu tetap sayang kah nama nya ? :'/ dulu mama pernah kalau aunie dapat 1 A UPSR mama kasi hadiah :'3 aunie cukup gembira waktu tu :'/ tapi masa result keluar then aunie bangga sebab dapat 3 A 2 B aunie bagitahu mama orang pertama :'/ mama boleh cakap " 3A je ? asal tak 5A " aunie kecik hati dengan ayat mama :'/ but aunie tahu mama tak maksud kan nya :'/ sejak aunie form one aunie rasa kasih sayang mama dah pudar :'/ aunie rasa mama dah tak sayang aunie :'/ sumpah cakap aunie rindu nak peluk mama waktu tidor :'/ tapi aunie tahu kalau aunie buat macam tuh mesti mama tak suka :'/ kadang-kadang aunie cuba nak bangga kan mama :'3 aunie cuba kemas rumah supaya mama puas hati :'3 bila mama balik kerja aunie harap sangat mama cakap " waaah bersihnya rumah " tapi walau macam mana pun aunie cuba aunie tahu aunie tak akan dapat dengar ayat tu keluar dari mulut mama :'( aunie penat balik sekolah kadang-kadang rasa nak tidur terus pun ada tapi aunie pikir kan mama :'/ aunie tahu mama mesti penat jadi aunie kene kemas rumah :'/ dulu aunie selalu mintak nak handphone or laptop but now if aunie dapat straight A sekali pun apa yang aunie nak hanyalah kasih sayang mama yang ikhlas buat aunie :'3



maaf sekiranya ape yang aunie post nie bagi korang memalukan mama aunie :'/ sorry sangat tapi jujur cakap aunie tak larat nak pendam sorang-sorang :'/ aunie sedih so aunie terpaksa luahkan jugak :'/ maaf sekali lagi :'3 ape yang aunie tulis nie tulus dari hati aunie :'/ aunie sayang mama aunie sangat-sangat :'3

Older Post | Newer Post