StoryMorryTheOwnerSweetyLinksCredits


RilakkumaBaby


Hello, my name is aunie :D 15 all about me just go to the owner :D welcome to my territory :D please leave your footsprint at my CHITCHATCHOT thank you iloveyou :D

Hi , thanks for walking in to my blog may i had your handwriting ? Thanks

what the bosang --'
Sunday, 23 December 2012 | 0 comments

assalamualaikum guys and hello ladies macam mana cuti korang yang dah nak berakhir nie ? :/ semua nya ouke ? ouhh minggu nie aunie balik taiping perak :/ what the freakyy kebosanan tahu balik sano --' semua layan den macam harem yoo --' sakit aty betul --' so sebab tuh lah aunie tak nak balik sana --' and tak nak duduk sana lelama --' sumpah sakit aty :( sepanjang kat sana kawan aunie hanya phone --' well kadang-kadang tak de sape pun nak text aunie so aunie tenung phone tu sampai ke tua --' yelah masing-masing buzy kan ? :/ sapa aunie nak cakap lelebih :/ tahu :( so aunie pun kebosanang kat sana patutnya kami balik semalam and patutnya dah ada kat umah dah semalam . itu yang mama and abah saya janji kan la ? lepas tu rupa-rupanya kami tidor sana 3hari 2 malam --' bagi aunie tempoh tuh dah cukup lama siyes tak tahan kebosanan dia --' so pagi tadi bagun awal ingat kan nak balik terus sumpah tak sabar --' rupa-rupanya kene pergi kenduri dulu --' k macam prrffffff --' sakit hati wokk --' benci-benci-benci!! errrrhhh nasib makan kat kenduri tuh sedap kalau tak pau mama mcd *muahahahaha* so kami pon otw balik ingat kan balik terus rupanya singgah ke ipoh dulu --' haihh k thanks mom :D actually aunie dah lama rindu dengan kembar aunie yang nama hanni tuh :3 yeahh sama tahun lahir ;3 so tadi aunie jumpa dia sempat la sembang bla bla bla dengan dia :/ ada la kejadian yang mana anis nak tidur sana --; then mama tetiba suruh aunie tidur sana jugak :( sorry bukan taknak but baju-kasut-kain-tudung-beg-pensilcase-pen-pembaris-pemadam all the school stuff tak beli lagi :/ lagipun aunie dah janji nak pergi alamanda dengan arni :/ mana boleh sesuka hati ubah janji kan kalau aunie tinggal sana mesty arni dah jadi kan aunie musuh dia :/ so aunie pun pujuk mama kaw kaw punya lastly mama bagi ikod dia balik :/ walaupun dia membebel 24-7 hours dalam kereta tadi ? aunie buat apa ? *tidurandpekaktelinga* yea mehh --' aunie pekak kan telinger jew :/ kalau jawab pn aunie tetap salah ken so better shut up *zipmulut* btw sepanjang dalam kereta tuh aunie kesejukan :/ mama and abah pasang aircond perhh wa cakap lu derr .. mengigil dibuat nya --' dah lah malam-malam nie sejuk . and badan aunie nie sensotip :/ tak leh sejuk melampau then mama and abah pasang aircond sejuk gilo ? ape boleh buat terima je la :/ soo aunie pun dah selesema and badan panas sikit :/ tadi skype dengan naim pun kejap coz tak larat :/ soryy dude :* k la aunie keletihan nie :/




aunie tahu siapa diri aunie , budak yang tak pandai and lemah :/ that's why aunie di pinggirkan oleh keluarga belah perak sana :3 tape lah awok-awok yang TERHORMAT :D one day Allah akan tunjuk jugak wait and see :D

Older Post | Newer Post