StoryMorryTheOwnerSweetyLinksCredits


RilakkumaBaby


Hello, my name is aunie :D 15 all about me just go to the owner :D welcome to my territory :D please leave your footsprint at my CHITCHATCHOT thank you iloveyou :D

Hi , thanks for walking in to my blog may i had your handwriting ? Thanks

Sambut NewYear Dekat Genting :D ~ Coming to schools :/
Tuesday, 1 January 2013 | 0 comments

Assalamualaikum guys , hello ladies *angkatkening* salam satu malaysia bagi yang bukan islam :3 *tundukhormat* so post untuk hari nie aunie nak story pasaaaaaaaaaal gentinggg :D weeeee ahahha actually aunie first time pegi genting :/ yelah my mum and dad tak minat jalan-jalan nie :3 so aunie pergi dengan kakak aunie yang sakit tu :3 . yup now dah sihat sepenuhnya :D masa mula-mula rancang nak pergi tu akak aunie cakap dekat aunie so aunie rushing lah cakap nak follow but hari yang kitaorang rancang nak pergi tu hari isnin :/ 31.12.2012 . yupp semalam or lebih tepat last year (Y) so aunie memang nak ikod sangat-sangat sebab aunie tak pernah pergi :3 aunie ingat aunie tak dapat pergi sebab anis tak ada sapa nak jaga :/ so aunie risau sangat tak dapat :( tengok-tengok mama cutii yeayyy :D seronok gilo :* ahahah dapat lah pergi . and aunie ingat kami pergi bertiga jew :/ rupa-rupanya their have 5 of us :3 abang black bawak member dia 2 orang so + kami bertiga jadi = 5 ahahah :D *math* so aunie ada lah kawan weeeee ;3 kawan abang black nie sebenarnya aunie dah kenal dah :/ aunie bagi nama *angah* And *Arai* diaorang jaga aunie dengan baik :/ tak caya ? ahahha sayanggg dekat genting ramai orang taw :3 so diorang cukup jaga aunie sebab takod aunie hilang :3 sweet en :/ semua orang tengok pelik sebab aunie ada dua orang lelaki yang jaga :S ahahah rasa macam princess :3 arai and angah baik gilo :* diorang selalu kejam and kelakar :/ bila dah countdown angah offer diri nak angak aunie :3 romantik en :* ahahah so bunga api kat sana cantik gila :/ aunie ada scndle baru ;3 short name angah and arai ahaha *joke* so that all for new year kat genting :/ next pragraph schools --'






hi , baca kat atas kan ? yeahh :/ esok start sekolah beb :/ sumpah benci :/ rasa sakit kaki sebab berjalan nie pun tak hilang lagi dengan alat tulis yang tak lengkap nya :/ sakit hati mak jemah :/ sakitttttttttt :/ so aunie sumpah cakap tak bersemangat sangat pasal sekolah nie :/ walaupun macam mana pun aunie tetap ada azam ;3 azam aunie nak staright A PMR tahun nie :3 *prayforme* so kepada semua *batch98'* goodluck guys&ladies hope sucess ;3 the improtant thing is to the best you can ;3 yang lain serah kepada yang maha esa :D moga diberi rahmat oleh nya amin :'3




Aunie tahu post pasal genting and pasal school nie sikit sangat actually banyak nak story tunggu cuti la eh aunie sambung k asslamualaikum :* ohh yeaa jangan lupa baca alfatihah 3kali sebelum tidur and lebih afdol sekiranya memaafkan semua orang and memohon maaf kepada orang yang pernah kita buat salah :/ banyak ? hahahah niat sahaja awak minta maaf dan memaafkan insyaAllah , Allah itu maha mendengar :*


Older Post | Newer Post