StoryMorryTheOwnerSweetyLinksCredits


RilakkumaBaby


Hello, my name is aunie :D 15 all about me just go to the owner :D welcome to my territory :D please leave your footsprint at my CHITCHATCHOT thank you iloveyou :D

Hi , thanks for walking in to my blog may i had your handwriting ? Thanks

Besties :* Girlpreng :* Sisters :* Mothers :*
Saturday, 16 February 2013 | 0 comments
Hi peps :D assalamualaikum ladies :* todays post aunie nak story about my lovely friend . she is mine , :* she always had when i need her . all about her is beauty :* she is my BESTIES :* her name is ARNI NAZIRAH AZEMI . yup nama kami nak dekat sama . aunie - arnie beza cuma R and U saja . yeww aunie tahu :* arnie datang waktu aunie memerlu kan dia . dia sentiasa di sisi aunie . aunie tak mau story pasal bende yang lepas tapi aunie kawan dengan arnie sejak 17/06/12 yupp aunie tahu masih baru . tapi aunie berharap agar aunie kekal dengan dia hingga akhir hayat :* aunie sayang dia . tak kira apa pun dia buat . dia tetap comel . dia selalu jaga aunie . dia ibarat kakak dan mak kepada aunie . aunie akan buat apa saja agar dia bahagia . tahun nie kitaorang pmr . aunie selalu stay dengan dia dekat sekolah . we study :D yes we are changed . no one believe on us . but who care ? do what ever you want at least you happy . aunie and arnie dah berazam . kami nak berubah . sedaya upaya nak cuma supaya tidak bermalas lagi . arnie sangaaaaaaaaaat memahami . dia jugak pandai memujuk kadang kadang aunie merajuk manja dengan dia :* kadang kadang jugak aunie suka sakat dia :* dia comel :* arnie suka buat air mata mengalir . kalau dia buat perhh wa cakap lu toqq , omey giloo :* arnie nie sweet kadang kadang ganas :* arnie nie kadang kadang otak kuning ahaha *Maaf mengutuk . but seriusly dia gatall :p ahahahah *joke joke . aunie sayang arnie setengah mati . jujur cakap aunie selesa luah ape je dekat dia . antara kami tak ada rahsia . arnie nie kuat jeles . jeles jeles manja gitu :* ahahaha sweet right :* arnie nie manja . bila aunie tengah buat kerja sekolah dia mesti lentok kepala dia dekat bahu aunie :* omeyy en en ? dia jugak selalu story about masalah dia dekat aunie . aunie and arnie banyak persamaan . kami suka bergambar , bergosip , bergaduh dan bertumbuk *tumbuk pintu . kadang kadang arnie and aunie terpikir bende yang sama . senang cerita we are the TWINS :* well event does we are not been birth at the same date , we are just like a twins . mana ada arnie . situ mesti ada aunie . arnie and aunie tak biasa pergi berseorangan :* kadang kadang dalam toilet pun masuk sampai dua orang sweet tak kami ? jelly yet ? yeahh you should :* sejujur nya aunie amat bersyukur di kurnia kan kawan sebaik arnie :* thanks my love :* iloving you so much :*** xoxo


auni tahu post kali nie banyak kadang kadang and ENGLISH berterabur . at least i'm try to speak :* adiosss

 kat atas nie lah arnie :* omey en en ? aunie besyukur dapat kawan macam dia :* To arnie hi my love :* seriously i'm fall in love with you :* so much :* i hope our friendship is never ends until i die :*


Older Post | Newer Post