StoryMorryTheOwnerSweetyLinksCredits


RilakkumaBaby


Hello, my name is aunie :D 15 all about me just go to the owner :D welcome to my territory :D please leave your footsprint at my CHITCHATCHOT thank you iloveyou :D

Hi , thanks for walking in to my blog may i had your handwriting ? Thanks

Papa You Always In My Heart's :*
Friday, 15 February 2013 | 0 comments

hye peps :D assalamualaikum :* sayang sayang aunie sihat tak ? aunie harap sihat :D *Aminnn hari nie aunie nak story pasal PAPA . Sapa papa ? dia cinta hati aunie , kekasih hati aunie and buah hati aunie . seriusly fall in love with him every seconds , every minutes , every days , ever months and every years . sayangggggggggg dia sangat sangat sangat sangat sangat dan sangat :*** sapa nama dia ? nama dia pendek jew . NAZREN . comel kan kan ? aunie tahu . acctually aunie kenal dia sejak aunie form 2 dulu aunie pernah couple dengan dia sekali :/ tapi aunie curang dengan dia . masa tu aunie budak budak lagi dia pun sama . so now aunie couple dengan dia balik . actually papa aunie nie sweeeeet gilaaa . dia selalu buat suara manja dia taw taw . sumpah tergoda . kadang kadang tak jadi nak tacink dengan dia . papa jugak suka merajuk . alolololo comel je bila dia merajuk . kadang kadang papa gatal . ahahaha dia selalu tarik hidung aunie nakal kan dia ? well dia memang nakal dan degil , papa tak suka dengar cakap kadang kadang kene gigit telinga baru nak dengar kata . papa baik tak pernah marah aunie . cuma dia selalu pesan belajar elok elok tahun nie nak pmr . sweet kan dia . papa selalu bawak balik buku teks aunie . dia tana beg aunie berat auwwww sweeet :* disebabkan dia bawak balik buku so aunie setiap pagi sebelum masuk kelas mesty jumpa dia dulu . hehehehe don't worry kami tak buat MAKSIHAT . aunie amek buku and terus masuk kelas . sebelum balik pulak papa mesti tunggu aunie . balik sama sama . bila malam pulak papa selalu call aunie . otp dengan papa bukan nya kejap . hari tu papa cakap " pa rasa pa kene belajar lah ma . sebab t nak khawin dengan mama , nak bagi mama hidup selesa " Jelly yet ? ahahaha . kadang kadang aunie stay sekolah . kitaorang tak buat apa apa yang tak elok pun . papa tolong ajar aunie math and science . papa pandai science . kadang kadang papa tarik hidung kalau aunie salah buat . ahahah comel kan ? aunie sayang papa . dulu aunie mainkan dia . aunie pun tak tahu kenapa . aunie sayang dia sekarang dan aunie harap dia pun sayang aunie . papa tak pandai pujuk . tapi dia selalu buat SUARA MANJA dia tu :D omey omey omey and omey :) jujur cakap aunie selalu melting dengan papa ;) ayaaaaaaaaaaaang papa :****

that's all for today's hi pa :D ma love you so much much much much much and much :* take good care of my heart's . Attention !!!!! The name of NAZREN BIN BAHTIAR is mine and mine only :* thanks reading guys :* iloveyou readers 


Older Post | Newer Post